ANKARA ALIŞVERİŞ FESTİVALİ YARIN BAŞLIYOR…

Ankara`yı alışverişin yanı sıra kültür ve sanatın da başkenti haline getirecek olan 2.Ankara Alışveriş Festivali'nin tanıtımı, ATO Congresium`da düzenlenen geniş katılımlı gala programında gerçekleşti.

Sağlık 6.06.2013 07:04:26 0
ANKARA ALIŞVERİŞ FESTİVALİ YARIN BAŞLIYOR…

Ankara`yı alışverişin yanı sıra kültür ve sanatın da başkenti haline getirecek olan 2.Ankara Alışveriş Festivali’nin tanıtımı, ATO Congresium`da düzenlenen geniş katılımlı gala programında gerçekleşti.

                  ..
Ankara Alışveriş Festivali Gala Programına Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ATO Başkanı Salih Bezci, siyasi parti temsilcileri, müsteşarlar, büyükelçiler, bürokratlar, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, sanatçılar, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

                
Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, galada yaptığı konuşmada, gelişen teknoloji sonucu hızını artıran rekabet ve büyüyen pazarlarla dünyada yeni değişim-dönüşümler yaşandığını vurgulayarak, bu gelişimlerin yeni adreslerinin ise festivaller olduğunu dile getirdi. Festival rüzgarlarının batıdan doğuya fırtınaya dönüştüğünü ifade eden Vali Yüksel, Anadolu’da da bu heyecanın yaşanmaya başlandığını söyledi. Vali Yüksel, İstanbul’da başlayan ve Ankara`da devam eden alışveriş festivalinin ise Başkent`in marka değerine son derece olumlu katkılar yapacağını belirtti.

                   
Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Ankara`nın kentsel fırsatlarının önemini dile getirdiği konuşmasında; “EXPO, kongre merkezleri, uluslararası fuarlar, spor tabanlı olimpiyatlar, çeşitlendirilmiş tarım ve Silikon Vadisi projelerinin yanı sıra Ankara Alışveriş Festivalilerinin de Başkentin tanıtımında ve gelişmesinde çok önemli bir fırsat olduğunu ifade ederek, ‘Herkes elini taşın altına koysun` çağrısında bulundu. Ankara`da ticaretin canlılığı adına turizm bereketinin de gelmesi gerektiğine işaret eden Vali Yüksel “Turizmi iyi algılayan, iyi tartışan ve bunu akıllıca değerlendirebilen toplumlar dünyayla buluşmaktadır. Hedefimiz Ankara’yı marka şehir yapmaktır. 2.Ankara Alışveriş Festivali kutlu olsun.”dedi. 

ABDULLAH ORTAÇ(AHA)ANKARA

19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07